söndag 18 januari 2009

SöndagsTrött

Idag har det varit en riktigt slappar dag, mjukisbyxorna och duntäcket i soffan halva dagen. Nu har vi precis kikat på en Film och käkat lite Popcorn. Imorgon är det dags för jobb igen, får troligvis även reda på om det fixar sig med golven eller om vi måste välja något helt annat. Har nu varit helt inställd på flytspackel golven så det blir svårt att välja nåt annat. Kanske blir det nån form av klinker golv, vi får se!

5 kommentarer:

  1. Hej tjejen....Å ä garderoberna genomskinliga? Då kanske vi måste kolla på några andra! garderoberna till barnen blir vita med en vit list...tror att dom kostar 3700 kr för bara dörrarna, sedan har vi måttbeställt vanliga fula garderober som vi ställer in! Vi bygger naturligtvis in garderoberna med lister...Nere i hallen vill jag köpa på ikea så vi kan ha en snygg inredning.......På tisdag jobbar jag 8-15 Kram kram

    SvaraRadera
  2. Hoppas att det ordnar sig med golvet! Vill också åka till ikea, det kommer nog att bli typ 100 vändor dit! Snyggt me svart i tvättstugan! Vi är ju tråkiga med vitt vitt vitt så även blir det vitt i tvättstugan med bänkskivan virrvarr!! Hur jobbar du på tisdag?? Kram

    SvaraRadera
  3. Hoppas verkligen det löser sig med golvet nu!!
    Jag håller tummarna;)

    SvaraRadera
  4. Hej hej!! Jag jobbar till kl 15 på onsdag men Richard jobbar kväll! Kom gärna på en fika tisdag eller onsdag....Om du vill komma själv så passar ju onsdag bra, vill ni komma båda så passar tisdag bra för då är vi båda hemma! Vi får höras!! Ha det gott och kramar!

    SvaraRadera
  5. Vet hur det är att renovera, har själv totalrenoverat ett hus. Pust och stånk. Men man blir såååå glad när det är över och man kan flytta in. Kul att kika in hos dig!

    SvaraRadera