torsdag 29 januari 2009

Fynd










Igår blev det en riktigt lyckad shoppingtur, var ute och shoppade med Linda H, Hamnade på Kuckelikanas stora Rea, 50% på nästan allt i hela butiken, kunde handlat hur mkt som helst, men det blev Kökshandukar, Pläd från Bruka, 8 st dricksglas från rosendahl och en mkt fin betongkruka som vårlökarna ska planteras i. Sen drog vi vidare och kikade på lite annan inredning, börjar bli dags att inhandla lite saker till huset snart. Lunch intogs på Klassisk kina resturang, buffe, mmmmmm!
Idag har våran inredning till Tvättstugan från Ikea kommit, spännande, Golvet är färdiglagt, blev riktigt snygg, bilder kommer att komma när inredningen är uppsatt.
På Lördag blir det en sväng till Stockholm, tänkte slå en kik på Bolias utbud av soffor, wiieeee! På kvällen ska vi hämta upp Svärmor på Arland som kommer hem från thailand efter 3 veckors semester! Vill också åka och få lite värme och sol, å en och en annan drink skulle nog oxå slinka ner.
Kram!

3 kommentarer:

  1. Vilka fynd vi gjort...Ha det så trevligt i storstaden!! Du måste höra av dej om BOLIA soffan är något att ha!! Kram kram

    SvaraRadera
  2. Snygga fynd du gjort.=)
    Kan väl höras i nästa vecka å kke slå på
    en fika...
    Kram/Anne

    SvaraRadera
  3. Ja de var riktigt roligt att fynda lite, Klart att vi ska ta en fika i nästa vecka, Anne!Kom på att jag inte riktigt förstod det där med R-viks Markand,du måste berätta!!!! Kram

    SvaraRadera