tisdag 3 mars 2009

Inköp,jobb, utbildning och packning







Ja nu är det mkt på gång, fullt upp med jobbet, ikväll sticker jag ner till Stockholm för att gå på Utbildning Ons och Tors. Roligt men intensivt, hinner dock inte med någon shopping, Vill ju bara gå å kika på inredning och frossa, får bli här framöver när inflyttningen är klar, skönt att få komma in i huset och känna efter vad man vill ha.

Igår efter jobbet blev det en hel del shopping, Toalettrullshållare, krokar till badrummet och dörrhandtag stog på inköpslistan, inte helt lätt att hitta, fick ta mig fram på alla byggvaruhus och badrumsaffärer i Hela Falun och Borlänge, kan nog alla hörn och vrår, och alla artikelnummer på hyllorna, körde runt som tok, tillslut fann jag det jag sökte.

Idag har vi iallfall fått vatten i toaletten och i kranarna, jippie, nu kan man snart ta en dusch, lutar åt inflyttning inom den närmaste tiden. Måste även få dit en fönsterputsare, hoppas det blir lite varmare och finare väder de närmaste dagarna.
Inhandlade även ett gardintyg till köksgardinerna under helgen, lämnade in för fållning så tyget får ni se i nästa vecka.



Krokarna och Toalettrullshållaren kommer från Smedbo och Handtagen från Beslagsboden.
För er som försökt att lämna kommentarer och inte lyckats, nu ska det gå igen, vart något fel i inställningarna.
Nu blir det att packa väskan och fixa klart allt till stockholmresan.
Kramar


3 kommentarer:

  1. Snyggt Johanna!! Ha det bra i Stockholm!!
    Se you next week!!

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Hej, vet du vad det är för artikelnr på handtaget från beslagsboden? Himla snyggt :)

    SvaraRadera
  3. Har hört ryktas om en ev. inflyttning i helgen,
    Spännande!
    KRAM S

    SvaraRadera