tisdag 11 maj 2010

Barcelonaresa och Kärleken till en ny liten medlem...



Här strosar vi längs strandpromenaden efter att ha intagit en underbar glass, även hunnit med lite små shoppingfynd i påsen, Spanien har underbara kläder särskilt för de yngre.....





Utanför den gigantiska Camp Nou (fotbollsarenan), matchen är sluspelad och vi är lagomt trötta


I den underbara kvällsolen på Camp Nou arenan



En av förrätterna som intogs vid firandet av en 60 åring





Den berömda ej färdigbyggda katedralen La Sagrada Familia






Mumsig glass i stora lass




Kan inte riktigt förstå var inspirationen till all inredning tagit vägen, kan nog bero på att vi under långa 2 års tid slitit med renovering och inredningsmagasin blev luslästa in i minsta detalj. Nu är vi nöjda och vi trivs hur bra som helst i huset, så nu bara njuter vi och läser inredningsmagasin när andan faller på. Hoppas ni kikar in på bloggen ändå för att få lite uppdateringar vad som händer i våran lilla familj. Ska bli bättre med uppdateringar.
Vi har för tre veckor sedan avnjutit en underbar semester i den populära staden Barcelona, för er som inte besökt denna stad kan jag varmt rekommendera detta resmål. Här fanns sol, bad, shopping, god mat, mycket sevärdigheter med spännande arkitektur och en gigantisk fotbollsarena som vi såklart besöket, även om jag inte är så intresserad av fotboll själv så var detta en av höjdpunkterna, Tillsammans med 90000 andra såg vi Zlatan och gänget sparka fotboll i en underbar kvällssol och stämningen var på topp. En av kvällarna avnjöt vi en underbar middag på en fransk restaurang, där vi började med champange och sedan en förträfflig trerättersmiddag, vi firade två födelsedagsfirare i sällskapet, mkt trevligt!!

Det är inte bara resan till Barcelona som gjort att blogguppehållet blivit lite längre än vanligt. Jag och min sambo kommer även utöka våran kärleksfulla lilla familj med en ny liten medlem som kommer att se dagens ljus i september månad, som många nära och kära redan vet ska vi få en underbar liten bebis. Vi längtar så otroligt mycket efter denna lilla krabat och när ultraljudet gjordes var det våran hittills största upplevelse i livet, att få se vad som fanns där inne och se lilla hjärtat som slog var något jag hoppas alla får uppleva någon gång. För varje dag som går växer magen och sparkarna blir mer och mer tydliga. Vi njuter och Längtar!!!!!!

Många kramar på er.
Sköt om er.














4 kommentarer:

  1. Å gumman, jag blev alldeles tårögd av att läsa ditt inlägg - det är såå roligt!!! Jag ser fram emot att se våra barn leka i framtiden:-) Vilka härliga bilder från Barcelona - jag är AVUNDSJUK:-) Vi måste ses snart!! Stor kram!

    SvaraRadera
  2. Underbart, stort stort GRATTIS!
    Vad skoj att ni också väntar barn:-)

    Vilket datum är bebisen beräknad? Hur har du mått/mår du?

    Resan ser HÄRLIG ut,
    mysig kväll!

    KRAMAR

    SvaraRadera
  3. Stort grattis till er kommande bebis !! Helt underbart med barn ! kram Lena

    SvaraRadera