onsdag 6 maj 2009

Inspiration







Behövs verkligen lite inspiration till mitt hem, vet inte vad som hänt men nu har jag nog legat på lat sidan lite för länge, de har varit skönt att bara njuta och bo in sig och känna av hur vi vill ha det. Skulle behöva lite nya lampor och upp med lite tavlor på väggarna. Även en rullgardin i sovrummet behövs, solen kikar in lite väl tidigt.
Ikväll håller min sambo på att lägga in klinkers i vårat förråd i källaren, skönt att börja få iordning, så vi kan ställa in allt som vi i nuläget inte vet vad vi ska göra med. Sen blir det planering av en trapp och en liten trall på framsidan, vet inte riktigt vilket material vi ska välja, men antingen blir det sten eller lärkträ, lutar åt trä så att det smälter in med utbyggnaden.
Nu ska jag fixa iordning lite middag, sen blir det lite mys framför tv:n



3 kommentarer:

  1. Hej hej!!! Kika gärna förbi någon dag!! jag beställde en vedkorg i galvat stål......Tror att den kommer att passa in!! ha det så gott så syns vi!

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Jättefina saker. Tycker bordet är jättesnyggt. Ha det så bra!

    SvaraRadera
  3. Snygga saker. Gillar Kivilyktan och Kartellamporna :) Just nu har jag en tävling fram till fredag där du kan vinna just 2 st Kivi lyktor. Skynda att tävla :)

    SvaraRadera