onsdag 15 april 2009

Bakning


Ja nu var påsken över och sommaren närmar sig med stormsteg, under helgen har vi bara myst och haft det underbart med grillning, skidåkning, fikapauser och även lite jobb har hunnits med. I Lördags tog vi sista turen i slalombacken i romme, de var ungefär 20 grader varm och hur mkt snö som helst i backarna så det känndes lite konstigt att åka ner för backarna i full fart i bara tunna kläder. Systerdotter Emelie var med och åkte, hon var hur duktig som helst, roligt att se små barn ta sig ner i svarta backar när man knappt vågar själv.


Idag har jag ledig dag och jag tror att det kommer att bli lite bakning, ska nog prova något annat än kladdmuffins, lite variation är roligt även om muffinsen är hur goda som helst. Populära har de minnsann blivit, Var hos Sandra och Anders i söndags och tog en vårfika då bjöds de på muffins och har även hört rykten om att ugnen går varm på Vasagatan med muffins sådär 3ggr i veckan.

Hittade ett recept på chokladrutor med kokos, klassiska men grymt goda, tror att det blir dessa.


Skulle även behöva fixa lite till hemma, ta bort påskriset och in med lite annat vårfint, Gardiner skulle behövas inhandlas men funderar om ja tar det mot hösten istället, nu är det bara så underbart att se solen kika in i fönstren och mot baksidan har vi ingen insyn.
Återkommer med bilder på mina bakverk lite senare, har inget internet ännu, det av dålig uppdatering.
Kramar

1 kommentar: